söndag 16 augusti 2015

Halva augusti passerat!

I slutet av juli åkte hustrun och jag till Gävle för att vara barnvakter åt Arwen och Lara då båda föräldrarna var på jobb. Vi var där en hel vecka och hann njuta av ett soligt och fint väder. En dag var vi till Bocksjön där barnens mormor och morfar har en stuga. Vid stugan fick barnen leka med sina kusiner. Det plockades blåbär och badades i ett njutbart väder och sommaren var plötsligt närvarande igen.
    Efter en vecka i Gävle åkte vi hem igen och då var vi redan en bra bit in i augusti. Nätterna hade blivit mörkare men nu hade vi mera värme än tidigare under sommarn. - Jag seglade till Finström och var där några dagar då dottern hamnade på sjukhus pga fästingbett som hade utvecklats till neuro borrelios. Hon blev intagen och fick antibiotika intravenöst och när hon blev hemförlovad får hon fortsätta med att ta sig till sjukhuset dagligen för fortsatt behandling.
    Sonen från Gävle kom med sina två flickor till Åland medan han själv deltog i en fotbollsturnering för fartygsbesättningar i Helsingfors. Det blev en bronsmedalj för hans lag! - Nu är flickorna och sonen på Kökar hos oss för att njuta av fina augustidagar med bad och uteaktiviteter.
Kusinerna njuter vid Bocksjön

Blåbär i mängder

Kväll i Bänöfladan

Hemåt mot Kökar