fredag 11 juli 2014

Högsommar!

Det har snart gått en månad sen senaste inlägg i bloggen! Juni månad var hektisk efter mors bortgång. Lägenheten skulle tömmas och många obekanta praktiska frågor skulle lösas. Flere resor till Vasa företogs och tiden var knapp.
   Midsommaren firades på Kökar på traditionsenligt sätt. Båda sönerna med sina respektive kom och förgyllde vår tillvaro trots att midsommarvädret var svalt och även tidvis regnigt. Barnbarnen fick oss att glömma vädret!
Fammo och flickorna

Natthamn i Kapellviken

   På Kökar firades Franciskusfesten den 4-6 juli och det krävde mycket förberedelse av oss inblandade. Festen var välbesökt och kunde genomföras i fint väder trots att dagarna innan var verkade avskräckande för utomhusaktiviteter. - Många nya kontakter skapades och det kändes positivt att igen ha lyckats förena människor med intresse för ekumenik och Franciskusanda!
   Jag fattade i ett tidigt skede beslut om att inte genomföra min årliga seglats till Vasa. Beslutet var tungt men tidsbristen är ett faktum. Jag skulle ha behövt tre sammanhängande veckor för att kunna genomföra en skön och avstressande seglats. Nu blir det inte så och då är det bäst att planera om. Det kan bli någon kortare tur här i Ålands- och Åbolands skärgård i stället.
   Nu väntar vi med spänning på premiären av "Magnus-Maria" som går av stapeln den 15 juli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar