onsdag 22 mars 2017

Vårkänslor!

Mars är redan mer än halvvägs och Kökarnaturen börjar ställa in sig på vår. Det har redan varit några dagar med lite vårvärme. Stararna är redan här och jag såg en flock tofsvipor på Sommaröslätten! Det känns bra. Flyttade idag Paulina II från sitt vinterviste hos Ingmar Nordlund hem till Horsklint för att vara beredd då värmen kommer. Denna vår är det mest målningsjobb som skall göras och då är det en fördel att ha båten nära till hands.
I väntan på målningsväder


Hustrun firade sin sjuttionde födelsedag med två skilda festligheter hemma i lägenheten. Den första var körmedlemmarna bjudna och 15 personer samsades om utrymmet och inmundigade ärtsoppa med varm punsch till. - Det andra tillfället var följande vecka och då var vi 22 personer runt borden. (Med samma meny. - Lite trångt om saligheten måste man nog tillstå). Med sång och musik försökte vi ändå skapa gemytlig tillvaro för våra gäster.
    Nu är det Mariehamns litteraturdagar som står på agendan och i slutet av månaden skall hustrun och jag besöka barn och barnbarn i Gävle. Under april ska vi också ta oss till Trondheim för att förkovra oss i hur man gör pilgrimsleder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar